“My friends, my community” – Albania

21.03.2016 – World Down-Syndrome Day:

Krenard and his football team

Hello! I am Krenard from Albania and here I am with our neighborhood football team. We play football every day in our free time after school. I enjoy being part of the team. They applause me every time I score.

Denis, Krenard’s friend: Krenard plays very good football and he is a good friend too.

Krendardi dhe ekipi i tij i futbollit

Përshëndetje! Unë jam Krenardi nga Shqipëria. Në këtë foto jam me skuadrën e lagjes së futbollit. Ne luajmë futboll çdi ditë, në kohën tonë të lirë pas shkolle. Unë jam i lumtur që jam pjesë e skuadrës. Ata duartrokasin sa herë unë shënoj gol.

Përshëndetje! Në foto jam dhe unë, Denisi, shoku i Krenardit. Krenardi luan shumë mirë futboll dhe është një shok shumë i mirë.